Over ons

Basisonderwijs Advies  ›   Basisonderwijsadvies   ›   Over ons

Basisonderwijsadvies is actief sinds 2016 en helpt ouders bij het vinden van de juiste en beste basisschool.

Het idee is ontstaan vanuit de praktijk: op een basisschool! In de praktijk valt ons op dat veel ouders moeite hebben met het kiezen van een basisschool. Het is ook niet makkelijk! Het kind gaat 8 jaar van zijn of haar leven doorbrengen op school en jij wilt natuurlijk het beste voor jouw kind. Daarnaast worden ouders vaak niet wijzer uit het bezoeken van verschillende scholen tijdens open dagen. Elke school wil namelijk zoveel mogelijk kinderen voor zich ”winnen” en zal dus altijd praten met als doel jou over te halen.

Wij als Basisonderwijsadvies zijn geheel onafhankelijk. Wij hebben geen baat bij het binnenhalen van kinderen op een bepaalde school en alle informatie die wij geven is daardoor eerlijk en betrouwbaar, gewoon hoe het is! Wij zijn er namelijk om ouders te helpen bij het vinden van de eigen beste basisschool, en die is voor iedereen anders! Een familielid, kennis of vriend kan natuurlijk vertellen dat de school van hun kinderen heel goed is, maar misschien is dit niet een school die bij jouw wensen aansluit en is de kwaliteit van de school niet de beste uit de buurt.

Ga daarom met ons de zoektocht aan naar de beste basisschool voor jou!

 

 

 

 

basisonderwijs zoeken

zoek nu op basis van uw wensen de beste basisschool

  • Door het invullen van het gratis zoekformulier weet je binnen een paar minuten welke scholen het best bij jouw wensen aansluiten.

  • Wij zijn geheel onafhankelijk dus het resultaat is 100% afgestemd op jouw antwoorden uit het ingevulde zoekformulier.

  • De school van de buren/kennissen/familieleden is niet altijd de school die het best bij jouw wensen past of het beste onderwijs levert!

  • Jij kunt zelf de afstand waarbinnen gezocht moet worden bepalen, waardoor je alleen scholen in jouw buurt vindt.

Nu basisschool zoeken ›


Website realisatie door InterFryslân - Uw internet specialist.